Jouw privacy is voor UNIK van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de relevante wet- en regelgeving over privacy. Dit betekent dat jouw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat UNIK doet met informatie die we over jou te weten komen.

Welke persoonsgegevens verwerken wij?

Wij verwerken de volgende persoonsgegevens: voor- en achternaam, e-mailadres, deelname-details (statistieken van gevolgde trainingen).

Waarom en hoe verwerken wij deze persoonsgegevens?

Gedurende de verwerking houden wij ons aan de richtlijn van de AVG. Dit betekent dat wij:

  • Onze doeleinden duidelijk vastleggen voordat wij jouw persoonlijke gegevens verwerken, via deze privacyverklaring.
  • Zo min mogelijk persoonlijke gegevens opslaan en enkel de gegevens die nodig zijn voor onze doeleinden.
  • Expliciet toestemming vragen voor het verwerken van jouw persoonsgegevens wanneer dit nodig is.
  • Passende beveiligingsmaatregelen treffen om jouw persoonlijke gegevens te beschermen en wij hetzelfde vragen van partijen die namens ons persoonsgegevens verwerken.
  • Jouw rechten respecteren, zoals het recht op inzage, correctie of verwijdering van jouw persoonsgegevens die door ons worden verwerkt.

Waarom verwerken wij deze persoonsgegevens:

Deelnemersaccount

Om jou toegang te verlenen tot het platform en de bijbehorende trainingen hebben wij een voor- en achternaam en e-mailadres nodig om een deelnemersaccount aan te maken. Op dit e-mailadres ontvang je een uitnodiging om je eigen wachtwoord aan te maken zodat jou deelnemersaccount veilig is afgeschermd.

Wijzigingen

Wijzigingen aan het platform, trainingen of informatie worden kenbaar gemaakt op jouw e-mailadres. Op deze manier kunnen we deelnemers op de hoogte houden van veranderingen en houden we het platform actueel.

Resultaten trainingen

Om de kennis van deelnemers te testen en te meten, worden er binnen de trainingen toetsingsvragen afgenomen.  De resultaten van deelnemers worden bijgehouden in de vorm van statistieken. ). Middels de uitsluiting van rollen, wordt zichtbaarheid van resultaten afgeschermd. Deze resultaten zijn daarom alleen zichtbaar voor beheerders van dit platform en jouw leidinggevende (mentor).

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer het platform wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum bovenaan dit document en kijk regelmatig of er nieuwere versies zijn.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens

Als je vragen hebt of wilt werken welke persoonsgegevens wij van je hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

  • Uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen;
  • Inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben;
  • Het recht op dataportabiliteit;
  • Het laten corrigeren van fouten;
  • Het laden verwijderen van verouderede persoonsgegevens;
  • Intrekken van toestemming;
  • Bezwaar maken tegen een bepaald gebruik.

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klant in te dienen bij de toezichthouder. Deze regelgeving wordt ook wel de Autoriteit Persoonsgegevens genoemd.

Wij hebben geen Functionaris Gegevensbescherming (FG), maar we helpen je graag met jouw vragen. Hiervoor kun je contact opnemen via de onderstaande contactgegevens.

Contactgegevens

Robert Kemeling: robert@kemeling.nl